Producten

Met 2-weg en 4-weg pallets speelt Rodanar Pallets perfect in op de behoeften van de bouwsector. De pallets hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien kunnen ze zowel in grote als in kleine hoeveelheden worden geproduceerd én snel worden geleverd.

2-weg pallets

De 2-weg pallets van Rodanar Pallets hebben een ideale prijs-kwaliteitverhouding. We kunnen ze snel leveren, zodat uw productie niet stilvalt. Een grote of kleine hoeveelheid nodig? Dankzij onze grote productiecapaciteit kan Rodanar Pallets elke hoeveelheid moeiteloos produceren. Onze kennis van de sector  is beslist een troef voor u.

4-weg pallets

U zoekt een goede pallet om uw producten op een efficiënte manier te transporteren en op te slaan? De 4-weg pallets van Rodanar Pallets hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met een uniek product hebben we beslist een troef voor de sector. Bovendien kan ons flexibele productie-apparaat zowel kleine als grote bestellingen aan, tegen een goede prijs. Dit alles inclusief snelle levering: binnen de vijf werkdagen en vaak al vanaf 1 dag na bestelling!

Bekijk hieronder de technische specificaties van de producten binnen deze markt:


Neem contact op met Rodanar Pallets voor meer informatie.

Wilt u met ons samenwerken? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een afspraak via
+32 (0)59 27 08 00 of info@rodanarpallets.be.