Logistiek

Onze troeven voor de logistieke sector

Pallets vormen een onmisbare schakel in uw logistieke keten. Naast pallets ontwerpt Rodanar Pallets voor deze sector ook kratten. Ze vergroten uw efficiency bij intern transport, opslag en vervoer. Hoe beter de houten verpakking is afgestemd op uw logistieke processen, hoe meer voordelen het u oplevert. Wij kennen uw sector en ontwikkelden al voor heel wat bedrijven verpakkingen die perfect afgestemd zijn op de noden. Rodanar zoekt daarom samen met u naar betrouwbare kwaliteitspallets op maat, tegen een goede prijs, ongeacht de hoeveelheid.

Heel wat logistieke bedrijven zoeken houten pallets die beter aangepast zijn aan de eigenheid van de producten die ze transporteren of van hun logistieke omstandigheden. Rodanar Pallets kent de sector en ontwikkelde al voor heel wat bedrijven pallets die beter afgestemd zijn op de logistieke noden van het bedrijf. Dankzij die pallets besparen ze ruimte of energie waardoor ze hun klanten nog scherpere prijzen kunnen aanbieden.

Grote productiecapaciteit

Naast de knowhow die Rodanar Pallets al die jaren opbouwde om specifieke pallets te ontwikkelen, beschikt de firma over een grote productiecapaciteit waardoor al de eerste dag na de bestelling kan worden geleverd. In de logistieke sector is een snelle beschikbaarheid erg belangrijk. De productie en logistiek van Rodanar Pallets is helemaal afgestemd op die vraag.

De producten van Rodanar Pallets voor de logistieke sector:

Wilt u met ons samenwerken? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een afspraak via
+32 (0)59 27 08 00 of info@rodanarpallets.be.