Nieuws

Lees hier nieuws over Rodanar Pallets en haar producten: palletten, kisten en kratten.

 

RDB Pallets opent een nieuwe site in Oostende waarbij de focus op aan- en verkoop van tweedehandspallets ligt. Klik op 'Lees meer' om de verschillende voordelen te ontdekken.
RDB Pallets wordt zo de nieuwe Belgische marktleider binnen de houten verpakkingsindustrie. “Eendracht maakt macht”. De Backer en Rodanar hebben dit goed begrepen.
Ontdek ons huidig aanbod van tweedehands pallets die wij vanuit voorraad beschikbaar hebben op onze vestiging te Snaaskerke. Bij interesse bezorgen wij u graag een vrijblijvende offerte voor de levering van deze pallets.
5S, een Japans kwaliteitssysteem, is een systematische methode om orde en netheid op de werkvloer te creëren en te behouden. Rodanar Pallets implementeerde dit systeem de voorbije maanden met succes in haar processen.
Het valt niet te negeren dat de rondhoutprijzen eind 2013 sterk stijgen. Ten opzichte van vorig jaar spreken wij over een prijsverhoging van 40 tot 50% voor hout op stam. Zo bereiken de rondhoutprijzen op dit ogenblik nooit geziene verkoopsprijzen en de verwachting is dat deze tendens zich in 2014 verder zal zetten. De prijsstijgingen worden door een aantal factoren bepaald, zowel op mondiaal als op meer regionale schaal.
vorige 1 2 3 volgende


Wilt u met ons samenwerken? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een afspraak via
+32 (0)59 27 08 00 of info@rodanarpallets.be.