Nieuws

Lees hier nieuws over Rodanar Pallets en haar producten: palletten, kisten en kratten.

 

Binnen Rodanar Pallets hechten we veel belang aan ons team, dit zijn de pilaren waar ons bedrijf op steunt. Graag zetten wij dan ook één van onze medewerkers in de kijker.
Wij ontvangen u graag op onze beursstand op Empack Brussel, op 2 en 3 oktober. Op deze beurs vindt u alles over de toekomst van de verpakkingstechnologie, de –materialen en –diensten. Als producent van houten verpakkingen zal Rodanar Pallets klaar staan om u verder te helpen en een antwoord te bieden op uw vragen rond pallets, kisten en kratten.
Begin juni informeerde Rodanar Pallets bij haar klanten naar de tevredenheid over haar producten, service en dienst-na-verkoop. Aangezien wij ons 100% inzetten om voor elk van onze klanten een meerwaarde te zijn, is deze terugkoppeling dan ook van groot belang voor ons. Wij willen onze klanten bedanken voor het grote succes van onze enquête.
Rodanar Pallets besteedt veel aandacht aan haar team. Wij geloven dat mensen het belangrijkste zijn in onze organisatie en dus bieden we onze medewerkers coaching en stabiliteit. Willy Hillewaert (59) werkt reeds 3 jaar bij Rodanar Pallets.
De grondstofprijzen van het hout zijn wereldwijd fors gestegen. Ondanks deze stijging doet Rodanar Pallets er alles aan om de prijsstijging naar u toe beperkt te houden. Gezien onze transparante partnership met onze klanten willen we hierover correct met u communiceren.


Wilt u met ons samenwerken? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een afspraak via
+32 (0)59 27 08 00 of info@rodanarpallets.be.