Over Rodanar Pallets

Innovatief & servicegericht

Rodanar Pallets is een innovatieve en servicegerichte fabrikant van houten verpakkingen in West-Vlaanderen. Het bedrijf is specialist op vlak van palletten, kisten en kratten, afgestemd op de noden en wensen van uw bedrijf. Wij maken dus vooral paletten die beantwoorden aan uw specifieke wensen én uw kosten doen dalen. Wij leveren ze op het moment dat u ze nodig heeft.

Met 45 medewerkers produceert Rodanar Pallets jaarlijks ongeveer vier miljoen pallets voor uiteenlopende klanten in West-Europa. De productie is afgestemd op verschillende sectoren: bouw, voeding, glas, logistiek, chemie en diverse andere specifieke markten.

Moderne productie

Rodanar Pallets is gevestigd in Gistel (Snaaskerke), waar we beschikken over een modern productieapparaat: op elf automatische lijnen worden zo’n 20.000 pallets per dag gemaakt. Uiteraard voldoen al onze producten aan strenge kwaliteits- en milieu-eisen en aan de internationale regelgeving. U kunt bij ons terecht voor standaardpallets én maatwerk.

Flexibele service

Dankzij onze jarenlange ervaring en innovatieve ingesteldheid kunnen wij u pallets bieden die helemaal zijn afgestemd op uw wensen. Onze goede organisatie en efficiënte werking garandeert u bovendien continue leveringen. Onze flexibele en servicegerichte aanpak biedt ook een antwoord op dringende en onverwachte bestellingen.

Bekijk hier onze bedrijfsfilm.

Wilt u met ons samenwerken? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een afspraak via
+32 (0)59 27 08 00 of info@rodanarpallets.be.