Missie en visie

Rodanar Pallets heeft een duidelijke missie en een heldere visie op de toekomst. Onze missie en visie vormen de basis voor onze bedrijfsvoering.

Onze missie

Rodanar Pallets is een Belgisch familiebedrijf dat sinds 1982 houten palletten produceert. Wij zijn echter meer dan een producent; wij zijn ook uw innovatieve partner om de houten verpakkingen af te stemmen op de specifieke noden en kwaliteitseisen van uw bedrijf.

We zetten ons 100 procent in om voor elk van onze klanten een meerwaarde te zijn. Onze medewerkers willen we coachen en stabiliteit bieden. Dankzij een duurzame samenwerking met onze partners kunnen wij onze klanten correct en flexibel bedienen.

Onze technische knowhow en jarenlange ervaring geven ons de voorsprong om samen met u het verschil te maken. We hebben dan ook de ambitie om te groeien en mee te evolueren met de desiderata van u, onze klant.

Onze visie

In alle sectoren waar er nood is aan houten pallets willen wij onze knowhow toepassen en een win-win creëren voor onze klanten. We willen hierdoor onze marktpositie verstevigen en verder uitgroeien tot één van de drie beste bedrijven in de Belgische houtverpakkingsindustrie. We zullen dit doen door ons productieapparaat optimaal in te zetten in functie van onze klanten.

Wilt u met ons samenwerken? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een afspraak via
+32 (0)59 27 08 00 of info@rodanarpallets.be.