Plan van aanpak

Hoe samenwerken met Rodanar Pallets?

Rodanar Pallets ontwerpt en produceert standaardpallets en producten op maat. Rodanar Pallets ontwikkelde daarvoor een efficiënt en flexibel productieproces dat gebruik maakt van de modernste technologie en beantwoordt aan de strengste kwaliteitseisen. Daardoor kunt u rekenen op kwalitatief hoogstaande producten. Samenwerken met Rodanar Pallets verloopt in zeven stappen.

 

1. Analyse

Eerst maken we een grondige analyse van uw behoeften: wat hebt u precies nodig? Vanuit die analyse proberen we zo goed mogelijk in te spelen op uw noden. Onze knowhow en ervaring stellen we daarbij graag ter beschikking. Door u betere alternatieven aan te bieden voor uw transport, helpen wij u om uw rentabiliteit en dus ook uw winst te verhogen.

 

2. Research & development

Rodanar Pallets hecht veel belang aan R&D. Voortdurend proberen we onze processen en materialen te optimaliseren. Daardoor zijn wij in staat palletten te ontwerpen en te produceren op uw maat. Onze oplossingen doen uw palletkost dalen.

 

3. Technische tekening

Bij elke offerte bezorgen wij u een technische tekening van uw pallet. Op die manier weet u precies hoe uw product eruit zal zien.

 

4. Proefproductie

Vóór we met uw bestelling van start gaan, maken we eerst een proefpallet. Op die manier kunt u nagaan of ons product beantwoordt aan uw wensen.

 

5. Goedkeuring klant

Rodanar Pallets start maar met de productie van uw bestelling wanneer de proefpallet helemaal aan uw wensen voldoet.

 

6. Productie

Van zodra de proefpallet is goedgekeurd, gaat uw bestelling in productie. Diverse controlepunten en de nieuwste computergestuurde machines garanderen u een snel én kwalitatief resultaat.

 

7. Stipte levering

Uw paletten zijn klaar. Ze zien er helemaal uit zoals u ze bestelde. De aantallen kloppen. Rodanar Pallets levert ze waar en wanneer u ze wenst. Ook nadien blijven we ter beschikking.

   
Wilt u met ons samenwerken? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een afspraak via
+32 (0)59 27 08 00 of info@rodanarpallets.be.