Productie

Modern productieproces

Rodanar Pallets heeft zich de voorbije 30 jaren toegelegd op de efficiënte productie van kwaliteitsvolle palletten, kratten en kisten in kleine en grote hoeveelheden. Jaarlijks produceren wij ongeveer vier miljoen pallets, zowel voor eenmalige aanwending als voor hergebruik. Rodanar Pallets koppelt een grote sectorkennis aan een verregaande technische knowhow en een innovatieve focus, afgestemd op maatwerk. Wij garanderen u bedrijfszekere oplossingen en snelle levertijden tegen competitieve prijzen.

Rodanar Pallets beschikt over elf moderne palletlijnen die garant staan voor een feilloze en snelle productie van paletten op maat. We maken gebruik van de nieuwste technieken en apparatuur die up-to-date is. Daardoor kunnen we de kwaliteit van het eindproduct garanderen en de pallets perfect afstemmen op uw behoeften en wensen. Door de grote capaciteit — 25.000 pallets en kratten per dag — kunnen wij uw order ook op zeer korte termijn produceren.

Pallets op maat

Met het geavanceerde machinepark en dankzij ons gespecialiseerde personeel kunnen we zowel standaardpallets als maatwerk op een kostefficiënte manier produceren. 30% van onze productie bestaat uit standaardpallets: EPAL, CP, VMF… De machines kunnen snel worden aangepast om een ander type pallet te produceren. Ook de afwerking van de pallets kunnen we snel afstemmen op uw wensen: brandmerken, verven, chanfreineren, hoekafschuining...

Wilt u met ons samenwerken? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een afspraak via
+32 (0)59 27 08 00 of info@rodanarpallets.be.