Team

Servicegerichte specialisten

Rodanar Pallets wil als een deskundige partner bijdragen aan het succes van uw bedrijf en zoekt samen met u naar oplossingen om voor u de meest rendabele palletten te produceren. Onze groep enthousiaste medewerkers staat in voor een snelle en foutloze dienstverlening. Zij zijn permanent bereikbaar en vinden voor al uw verpakkings- en transportuitdagingen snel de beste en goedkoopste oplossing.

We streven naar een nauwe samenwerking met u. U hebt bij ons een single point of contact dat uw behoeften zo goed mogelijk probeert in te schatten. Hij doet een beroep op een team van ervaren en servicegerichte specialisten. Stuk voor stuk denken zij met u mee. Zij blijven op de hoogte van de ontwikkelingen in uw sector. Samen streven zij naar producten die op de best mogelijke manier beantwoorden aan uw behoeften. Daarvoor investeren zij in een goede werkrelatie met uw medewerkers: door een goede inschatting van uw behoeften kunnen zij de meest rendabele oplossingen realiseren. Via strategische meetings werken we samen aan een langetermijnvisie.

Wij denken met u mee

Meedenken met u start al bij de ontwikkeling van een optimaal ontwerp. Uw vaste aanspreekpartner bij Rodanar Pallets begeleidt u gedurende het hele proces en ziet er nauwgezet op toe dat flexibiliteit, productkwaliteit, levertermijn en prijs voldoen aan uw wensen.

Wilt u met ons samenwerken? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een afspraak via
+32 (0)59 27 08 00 of info@rodanarpallets.be.