Veel producten die we in de winkelrekken terugvinden, zijn per pallet vervoerd. Pallets blijven een essentieel onderdeel van de logistieke processen en verpakkingssystemen. Het is de meest efficiënte manier om producten te transporteren en op te slaan. Producent Rodanar Pallets biedt zowel standaardpallets als pallets op maat aan.
Pallets worden vaak hergebruikt. Meer dan 85% van de herbruikbare pallets zijn uit hout gemaakt. De andere pallets bestaan uit kunststof, spaanderplaat en metaal. Bij pallets die slechts eenmalig gebruikt worden, is het aandeel van hout 70%.
Rodanar Pallets biedt een zeer breed gamma aan pallets. Bedrijven hebben dus veel mogelijkheden, van eenmalige tot herbruikbare pallets, van standaard tot op maat gemaakte pallets,… Producent Rodanar Pallets helpt u graag verder bij uw keuze en biedt u een gratis analyse van uw huidige palletpool aan.
Pallets zijn meestal niet het enige verpakkingsmiddel dat wordt gebruikt om uw producten veilig te transporteren. Vaak wordt er een folie rond de producten gedaan, zodat ze onder de best mogelijke omstandigheden vervoerd kunnen worden en niet kunnen verschuiven of vallen.

Consumenten kiezen meer en meer bewust voor houten verpakkingen. Hout biedt absoluut een toegevoegde waarde aan het product omwille van de authenticiteit die houten verpakkingen uitstralen. Tegenwoordig speelt ook het milieu een belangrijke rol bij de klant.

vorige 1 2 volgende


Wilt u met ons samenwerken? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een afspraak via
+32 (0)59 27 08 00 of info@rodanarpallets.be.